Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ντρίσα Ντιακιτέ: ‘ Είναι όμορφη η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό.



Ξεχωρίζει με τη μέχρι τώρα πορεία του στον Πειραιά ο Ντρίσα Ντιακιτέ και εκπλήσσει  με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα, δικαιώνοντας όλους όσους τον επέλεξαν για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κερδίζει το στοιχημα του Ντιακιτέ, βάζοντας έναν ακόμα παίκτη στο οπλοστάσιο του ιδιαιτέρα χρήσιμο σε πάνω από μία αγωνιστική θέση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, δικαιολογώντας το τεράστιο ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι άνθρωποι των "ερυθρόλευκων" για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο 27χρονος Ντιακιτέ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα, σε ένα ματς όπου η αρμάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε με 2-0 και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ligue 1: Στατιστικα για το Λοριαν - Λιλ

Διαβάστε τη στατιστική ανάλυση της Opta για την αναμέτρηση Λοριάν-Λιλ, με την οποία ανοίγει η αγωνιστική αυλαία της 13ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. 

21:45 ΛΟΡΙΑΝ- ΛΙΛ

* Η Λιλ είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1.

* Η φιλοξενούμενη έχει μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, μακριά από το γήπεδό της.

* Η Λοριάν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο δύο φορές στα 31 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μέσα στο 2012.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απαγορεύεται η απώλεια για την "Παρί"

H Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη νίκη να μοιάζει μονόδρομος αν θέλει να πλησιάσει στην κορυφή του 1ου ομίλου του Champions League.



Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι γνώρισε ήττα-σοκ στο Παρίσι από τη Σεντ Ετιέν με 2-1 η οποία ήταν η πρώτη της στο γαλλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Στην Ευρώπη την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων άλωσε την έδρα της σημερινής της αντιπάλου, επικρατώντας με 2-0.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Bundesliga:ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΑΪΝΤΣ

Preview Bundesliga: Η Βέρντερ θέλει περισσότερο τη νίκη.ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Αιφνιδιάστηκε στην εκτός έδρα αναμέτρηση με τη Γκρόιτερ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 44΄με τον Πέντερσεν, αλλά παρά τις χαμένες ευκαιρίες δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Φιρτ. Δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αρκετά τα αμυντικά προβλήματα (μόνο σε 2 ματς δε δέχτηκε γκολ), που την κρατούν χαμηλά, στην 11η θέση, με 3 μόνο νίκες. Εκτός οι τερματοφύλακες Στρέμπινγκερ, Βάντερ, οι αμυντικοί Φριτζ (7 συμμ.), Αφολτέ, Ρόκερ, οι μέσοι Αϊσιτσέκ, Γιλντιρίμ και ο επιθετικός Βουρτς.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ligue 1: Δυνατή μάχη με γκολ στο Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί για μία ακόμα νίκη ωστόσο η φορμαρισμένη Σεντ Ετιέν μπορεί να κάνει τη ζημιά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, σε ένα ματς όπου υπόσχεται αρκετά γκολ. Εκτός έδρας αποστολές για Μονπελιέ και Λιλ, την ώρα που Βαλενσιέν, Νις και Ρεν έχουν το προβάδισμα για εντός έδρας τρίποντα.

18:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 27ο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν και έφτασε στην επικράτηση με 2-0 επί της Μαρσέιγ την Τετάρτη και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Πολλές αλλαγές από τον Αντσελότι, με τους Παριζιάνους να μην ενθουσιάζουν και πάλι αλλά να κερδίζουν για τέταρτο σερί επίσημο ματς και δίχως μάλιστα να δεχτούν γκολ. Είχε προηγηθεί το πολύ δύσκολο 1-0 στην έδρα της Νανσί για το πρωτάθλημα, με την εκ νέου μέτρια Παρί να γλιτώνει αρκετές φορές και να χτυπάει στο 75' με τον σπουδαίο Ιμπραΐμοβιτς. Παρόλο ότι δεν παίζει καλά στα τελευταία της παιχνίδια, εντούτοις η Παρί κερδίζει και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, λόγω και της αναβολής του παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ.