Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Play-Off Super League: AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Εμφανώς επηρεασμένος από την ήττα του στον τελικού του Κυπέλλου ήταν ο Αστέρας, που γνώρισε την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας. Οι Αρκάδες ήταν έδειξαν κουρασμένοι τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το Κύπελλο και αυτό φάνηκε καθαρά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πλέον στο στρατόπεδο του Αστέρα καλούνται άπαντες να συγκεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια, που θα κρίνουν και την τύχη της ομάδας, αλλά και την εκκίνηση της την ερχόμενη περίοδο.
Από το πρώτο κιόλας ματς ο Αστέρας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς και απέχει έναν από Ατρόμητο και ΠΑΣ, ενώ είναι στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη σήμερα, αφού ακολουθούν τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνουν κατά πολύ το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρωτιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χάνει όλα τα πλέϊ οφ ο Πιπίνης, ενώ εκτός θα είναι και οι Μπαρτολίνι, Φορμίκα και Περόνε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα των πλέϊ οφ επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και μπήκε πλέον για τα καλά στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ ο Ατρόμητος στο 60' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με δύο γκολ από στημένες φάσεις όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει τους τρεις βαθμούς στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος. Ισοβαθμεί πλέον στην δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον Αστέρα και έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ. Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής, η πρωτιά είναι ανοιχτή τόσο για τους Περιστεριώτες, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες και σίγουρα τα επόμενα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Ο Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει αποτέλεσμα σήμερα στην Τρίπολη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ιγκλέσιας.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ποιοτικά είναι καλύτερος ο Αστέρας, που αν αφήσει πίσω του τα του Κυπέλλου, θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην κατάκτηση της νίκης. O Άσσος στις πιο αξιοπίστες εταιριες στοιχήματος μας δίνεται κόντα στο 2,10