Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μεγάλη στιγμή για το «τριφύλλι».

Στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ στη «Λεωφόρο».
Το «τριφύλλι» προβλημάτισε στην πρόβα τζενεράλε του, ηττώμενο εντός έδρας με 2-1 από την Ουντινέζε, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανησυχεί για τα κενά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν απόψε οι «πράσινοι» με το εν λόγω σκορ προσφέρεται στο 9.50 στις προβλέψεις στοιχήματος.
Στόχος των γηπεδούχων να πάρουν μία καθαρή νίκη, ώστε να αποκτήσουν καλό αβαντάζ πρόκρισης, με το ενδεχόμενο να τα καταφέρουν έπειτα από ένα 2-0 στο σκορ να προσφέρεται στο 11.00.
Την εν λόγω ομάδα πάντως την αντιμετώπισαν και σε φιλικό προετοιμασίας εφέτος και έχασαν με 2-1, ένα σκορ που προσφέρεται στο 23.00 για να εμφανίζεται τώρα υπέρ τους στο ημίχρονο.
Όσον αφορά στην Κλαμπ Μπριζ, ηττήθηκε στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος από τη Σεντ Τρούιντεν με 2-1, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν τώρα οι ίδιοι (ξανά το «τριφύλλι») με αυτό το σκορ προσφέρεται στο 12.00.
Οι φιλοξενούμενοι, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο της «Λεωφόρου» πηγαίνοντας αρχικά για την ισοπαλία, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 3.20, τη στιγμή που η νίκη τους, για την οποία ασφαλώς δε θα έλεγαν «όχι» αν ερχόταν, προσφέρεται στο 3.40.
Μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θέλουν; Το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρουν και να ηττηθούν προσφέρεται στο 2.20.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Για εμπλοκή σε στημένα κατηγορείται ο Σούκερ


Ο νυν πρόεδρος της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρώην αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Νταβόρ Σούκερ, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά σκάνδαλα στημένων αγώνων.
«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα εμπλοκή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα για στήσιμο ή επιρροή του αποτελέσματος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα», δήλωσε σήμερα ο Σούκερ, που μεταξύ άλλων είναι και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.
«Τόσο η Κροατική Ομοσπονδία όσο και εγώ είμαστε απόλυτα στρατευμένοι απέναντι σε αυτή την τρομερή αρρώστια των στημένων αγώνων».
Η ανακοίνωση του Σούκερ έγινε αμέσως μετά τα γερμανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι που τον συσχέτιζαν με τον Άντε Σαπίνα, Γερμανός με κροατικές ρίζες, που ήταν και το πρόσωπο κλειδί του μεγαλύτερου σκανδάλου στημένων αγώνων σε 12 πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις το 2009.
Σύμφωνα μάλιστα με το τηλεοπτικό σταθμό ARB, Γερμανοί κατήγοροι από το Μπόχουμ έχουν ενδείξεις –κυρίως από μηνύματα και τηλεφωνικές συνομιλίες- ότι ο Σούκερ ήταν σε επικοινωνία με τον Σαπίνα αρκετά τακτικά το 2009.
Μέσα σε αυτά που φέρεται να είπαν, υπάρχει και η συμβουλή του Σαπίνα προς τον Σούκερ να ποντάρει σε ένα συγκεκριμένο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε άλλους δύο του Γιουρόπα Λιγκ.
Το 2011 ο Σαπίνα φυλακίστηκε από δικαστήριο του Μπόχουμ σε 5,5 χρόνια κάθειρξη, ως ο αρχηγός μία ομάδας που λάδωνε παίχτες και διαιτητές σε πολλά και διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για να επηρεάσει τα αποτελέσματα στα οποία πόνταρε τεράστια ποσά.
***Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα
Η δίκη κράτησε 6 μήνες και στο τέλος ο Σαπίνα και οι συνεργάτες του ομολόγησαν ότι αλλοίωσαν τα αποτελέσματα σε περίπου 50 αγώνες πανευρωπαϊκά.
Ο Σούκερ πάντως δήλωσε ξαφνιασμένος για την αναφορά των Γερμανών κατηγόρων, οι οποίοι παρότι ασχολούνται με το θέμα εδώ και 7 χρόνια, δεν τον ανέκριναν ποτέ: «Δεν ερωτήθηκα ποτέ από οποιοδήποτε όργανο σχετικά με τις κατηγορίες για τη σχέση μου με τον Σαπίνα».
«Δεν κινήθηκα ποτέ ενάντια στις ισχυρές αρχές μου και στην αγάπη υπέρ της διαφάνειας στον αθλητισμό», συμπλήρωσε ο 47χρονος.