Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ.


Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά deal του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει η Άρσεναλ, η οποία βολιδοσκοπεί την περίπτωση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" έχει τονίσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "Όλντ Τράφορντ", με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να εξετάζουν την περίπτωσή του.
Μπορεί, όμως, ο Βρετανός διεθνής να μην αλλάξει χώρα παραμονής αλλά να μετακομίσει στο Λονδίνο, με τους "κανονιέρηδες" να ετοιμάζονται για την υπέρβαση.

"Ο Ρούνεϊ μπορεί να κοστίσει στον σύλλογο, όμως η Άρσεναλ μπορεί να τον κλείσει και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Βλέπουμε βελτίωση στα οικονομικά μας, οπότε τη νέα σεζόν η διαφορά θα φανεί στις μεταγραφές και τους μισθούς που θα προσφέρουμε. 

Μπορούμε να φέρουμε παίκτες που στο παρελθόν δεν είχαμε τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε", ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης.
Η Άρσεναλ έχει δει τα έσοδά της να βελτιώνονται αισθητά τα τελευταία χρόνια και πλέον μπορεί να προσεγγίσει και τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Θα πάρει "εκδίκηση" για την αρπαγή του Φαν Πέρσι από τους "μπέμπηδες" η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ;