Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao: ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao:  Το προβάδισμα στις έδρες
  ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-0

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ: Πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική, αφού υπέταξε στο "Εριμπέρτο Ούλσε" την Σάντος με 3-1. Καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τους παίκτες της να δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση και πάθος για τη νίκη. Κατάφερε μάλιστα στο 66' να προηγηθεί μέχρι και με 3-0 και απλά δέχθηκε την μείωση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Μέχρι στιγμής η εικόνα της και παρουσία της στο πρωτάθλημα είναι θετική, αφού παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη, με καλή μεσοαμυντική λειτουργία. Στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή ,αφού αντλεί δύναμη από τον κόσμο της, που δίνει δυναμικό παρών σε κάθε της παιχνίδι. Έχει το απόλυτο στις νίκες στην έδρα της μέχρι στιγμής, έχοντας πετύχει τρία γκολ τόσο κόντρα στην Μπαϊα, όσο και κόντρα στην Σάντος. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαντάο, θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και ζήτησε περισσότερη προσπάθεια από τους παίκτες, ώστε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν απουσίες για τους γηπεδούχους.


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και δικαία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ναούτικο με 1-0. Έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα από το 2001 και το αποτέλεσμα κόντρα στην Ναούτικο έφερε και εξελίξεις στην ομάδα. Άπαντες τα είχαν με τον κόουτς Ζορζίνιο, τόσο για τις εμμονές του με το σύστημα, όσο και για τις επιλογές του και αυτός ήταν που την πλήρωσε, αφού απολύθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας. Στο σημερινό ματς η Φλαμένγκο θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Αίλτον Φεράζ, που θα ηγηθεί της ομάδας σήμερα και θα κριθεί και αυτός από το αποτέλεσμα. Πάντως το ρεπορτάζ λέει ότι η Φλαμένγκο ψάχνει για νέο προπονητή, με κάποια ονόματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Στο τελευταίο της ματς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε σε μία κόντρα επίθεση που δέχθηκε το γκολ. Παραμένει με αυτό το τρόπο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ στις δύο εξόδους της φέτος έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει σήμερα η Φλαμένγκο αφού θα απουσιάσουν οι Ρενάτο Αμπρέου, Γκονζάλες και Μορένο.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε κακή κατάσταση η Φλαμένγκο, που θα έχει και πολλές απουσίες. Δυνατή εντός έδρας η Κρισιούμα, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Φλαμένγκο και να πάρει τη νίκη. Άσσος.