Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Υπάρχει χρόνος για μεταγραφές



Μέσω ενός... e-mail θέλησε η Άρσεναλ να καθησυχάσει τους οπαδούς της για την μηδαμινή παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, τονίζοντας πως ακόμα... υπάρχει χρόνος!

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Άστον Βίλα με 3-1 μέσα στο "Emirates", οι διοικούντες των "κανονιέρηδων" παρέλαβαν πολλά e-mail παραπόνων από τους οπαδούς της ομάδας για την πενιχρή ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι η Άρσεναλ απέκτησε μόνο τον Γιάγια Σανόγκο, ως ελεύθερο από την Οσέρ και ακόμα δεν έχει αποκτήσει κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο στους οπαδούς, θέλοντας να τους καθησυχάσουν. 


Αναλυτικά το κείμενο ανέφερε τα εξής: " Ευχαριστούμε πολύ για το mail σας. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την απογοήτευση σας για το γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν έχει εξασφαλίσει κάποιο παίκτη για την νέα σεζόν. Σε σχέση με τα όρια της μεταγραφικής περιόδου μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δουλέψαμε σκληρά για όλο το καλοκαίρι για να φέρουμε νέους παίκτες και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Είμαστε ξεκάθαροι ότι φιλοδοξία μας είναι η Άρσεναλ να αγωνιστεί και να κερδίσει τρόπαια. Αυτή την φιλοδοξία την έχει ο ιδιοκτήτης, το διοικητικό συμβουλίου, ο Αρσέν Βενγκέρ και όσοι δουλεύουν στον σύλλογο. Παίρνουμε αυτό σαν ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή αφοσίωση σας στην Άρσεναλ".
Μέχρι τώρα η Αρσεναλ στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη και μία ήττα, ενώ προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League σχετικά εύκολα. Τα ματς της Αρσεναλ μπορείτε να τα δείτε σε live streaming για να αποκτήσετε μία εικόνα για την αγωνιστική της ετοιμότητα. Στα παιχνίδια με την Τουρκική Φενερμπαχτσε οι Κανονιέρηδες ήταν πολύ καλοί και ουσιαστικοί και με δύο νίκες πέρασαν στην τελική φάση του Τσαμπιονς Λιγκ.