Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Bundesliga Προγνωστικά Στοίχημα: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο Λεβερκούζεν, μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δίκαια με 0-2 (23’ πεν., 28’), ενώ λίγο αργότερα είχαν και δοκάρι. Στην επανάληψη αξιοποίησε τις επιθετικές τις αρετές και έφερε το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε ένα τέταρτο με τους Στρανζλ (54’), Αράνγκο (57’), αλλά βρέθηκε ξανά εκτεθειμένη και τελικά έχασε, δεχόμενη άλλα δύο μέσα στο επόμενο τέταρτο. Over και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Απέδειξε και πάλι ότι διαθέτει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά όχι και ανασταλτική, αφού στα δύο εκτός έχει δεχτεί ως τώρα 7 γκολ. Ήταν βέβαια και δύσκολη οι αντίπαλοι (Μπάγερν στην πρεμιέρα). Γκολ-γκολ και over τα 9 από τα 10 τελευταία υποδεχόμενη τη Βέρντερ. Χωρίς απουσίες σήμερα.



ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Ο Ντουτ, έχοντας δει τα λάθη της ομάδας που έκανε ο Σάαφ, προσπαθεί να στρώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, στην προσπάθεια της να τερματίσει στις πρώτες θέσεις φέτος. Μετά τις δύο πρώτες νίκες με 1-0, ήρθε η ήττα με 0-1 στο Ντόρτμουντ, σκορ που σίγουρα θα μπορούσε να είναι βαρύτερο. Δέχτηκε το γκολ στο 55’, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα και παραλίγο να κλέψει το βαθμό στα τελευταία λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τη Βέρντερ των «όσα φάμε και όσα βάλουμε» που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό βέβαια θα φανεί και σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ γρήγορο ρυθμό και δημιουργεί πολλές φάσεις. Over τα 9 από τα 12 τελευταία κόντρα στη Γκλάντμπαχ, γκολ-γκολ 8 από αυτά. Εκτός ο τερματοφύλακας Στρέμπινγκερ, οι αριστεροί μπακ Σμιτζ, Ρέκερ, οι αμυντικοί χαφ Τρίμπουλ, Μπάργκφρεντ και ο μεσοεπιθετικός Α. Στεφάνοβιτς.

Προγνωστικά στοίχημα: Περιμένουμε τη Βέρντερ πιο συντηρητική φέτος, αλλά παίζοντας έτσι είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να το πληρώσει. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι Ντόρτμουντ για να την παίξει με τον τρόπο που είδαμε στη Βεστφαλία και μάλλον ήρθε η ώρα για το πρώτο over, με την παράδοση να θέλει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων να έχουν μεγάλα σκορ. Over στο 1.75