Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Bundesliga Προγνωστικά Στοίχημα: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο Λεβερκούζεν, μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δίκαια με 0-2 (23’ πεν., 28’), ενώ λίγο αργότερα είχαν και δοκάρι. Στην επανάληψη αξιοποίησε τις επιθετικές τις αρετές και έφερε το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε ένα τέταρτο με τους Στρανζλ (54’), Αράνγκο (57’), αλλά βρέθηκε ξανά εκτεθειμένη και τελικά έχασε, δεχόμενη άλλα δύο μέσα στο επόμενο τέταρτο. Over και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Απέδειξε και πάλι ότι διαθέτει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά όχι και ανασταλτική, αφού στα δύο εκτός έχει δεχτεί ως τώρα 7 γκολ. Ήταν βέβαια και δύσκολη οι αντίπαλοι (Μπάγερν στην πρεμιέρα). Γκολ-γκολ και over τα 9 από τα 10 τελευταία υποδεχόμενη τη Βέρντερ. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κλήρωση ομίλων Europa League 2013/2014

Κλήρωση ομίλων Europa League 2013/2014
Σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας έχουν χωριστεί οι ομάδες, στο Β' είναι ο ΠΑΟΚ. H αντικατάσταση της τιμωρημένης Φενέρμπαχτσε έγινε μετά από κλήρωση από τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, τη θέση της Μπεσίκτας πήρε η Τρόμσο. 
Πρεσβευτής του μεγάλου τελικού ο Τσίρο Φεράρα.


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Υπάρχει χρόνος για μεταγραφές



Μέσω ενός... e-mail θέλησε η Άρσεναλ να καθησυχάσει τους οπαδούς της για την μηδαμινή παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, τονίζοντας πως ακόμα... υπάρχει χρόνος!

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Άστον Βίλα με 3-1 μέσα στο "Emirates", οι διοικούντες των "κανονιέρηδων" παρέλαβαν πολλά e-mail παραπόνων από τους οπαδούς της ομάδας για την πενιχρή ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι η Άρσεναλ απέκτησε μόνο τον Γιάγια Σανόγκο, ως ελεύθερο από την Οσέρ και ακόμα δεν έχει αποκτήσει κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο στους οπαδούς, θέλοντας να τους καθησυχάσουν.