Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ξέρω πως μπορεί από εκεί που διεκδικείς τρία τρόπαια να μην πάρεις κανένα.


Μπορεί να μην έκρυψε ότι διακαής πόθος του είναι το τρεμπλ, αλλά παράλληλα τόνισε πως πάντα εγκυμωνεί ο κίνδυνος να μείνει η ομάδα του με... άδεια χέρια.

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε με απόλυτη ειλικρίνια στη Συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την αυριανή «μάχη», τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να πάρει το τρίποντο.
«Μου αρέσει η λέξη τρεμπλ. Τη λατρεύω. Όμως ξέρω πως μπορεί από εκεί που διεκδικείς τρία τρόπαια να μην πάρεις κανένα. Ξέρουμε πως είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε ακόμη», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των «μπλαουγκράνα», την ώρα που το ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλη η αυριανή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 4.00 στο παμε στοιχημα.

«Η Μπάγερν είναι αρκετά καλή ομάδα για να ξεπεράσει τους τραυματισμούς της. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, όπως θα κάναμε σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τις απουσίες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και όλη τη σεζόν. Δεν είναι μόνο θέμα επίθεσης ή άμυνας, αλλά και των δύο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Θα καταφέρει η Μπάγερν Μονάχου να «αποδράσει» με το τρίποντο από το «Καμπ Νου»;