Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Aπέχουμε πλέον μια νίκη από τρεις τίτλους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μετά την πρόκριση και με τη… βούλα στον τελικό του Champions League.
Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον τίτλο του Champions League τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 13.00 στις προβλέψεις στοίχημα.
O Λουίς Ενρίκε έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του και δε θέλησε να διαλέξει αντίπαλο ενόψει τελικού.
Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Γιουβέντους τον τίτλο του Champions League τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 3.25.
«Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε από το σκορ και κάναμε πολλά λάθη. Πάντως ήταν μια βραδιά χαράς για μας. Δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Θέλουμε τον τίτλο. Μέχρι τότε όμως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ισπανία», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανές αντιπάλους της «Μπάρτσα», αλλά και για τον αλτρουισμό που έδειξαν οι επιθετικοί του στο Μόναχο.
«Δεν επιλέγουμε. Όποιος είναι πιο άξιος, ας περάσει. Εμείς ξέρουμε πως απέχουμε πλέον μια νίκη από τρεις τίτλους και αυτή είναι η αποστολή μας. Είναι σαφές πως δεν πρόκειται για εγωιστές παίκτες. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και πάντα αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή στο γήπεδο».
Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος, με το ενδεχόμενο να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον τίτλο στον τελικό του Βερολίνου να προσφέρεται στο 1.36.