Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Με τον κόσμο στο πλευρό της.

Χιλή και Μεξικό «μονομαχούν» στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Copa America, στοχεύοντας και οι δύο στο τρίποντο.

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η «οικοδέσποινα», Χιλή θα κυνηγήσει το 2/2 απόψε, με το ενδεχόμενο να τα καταφέρει να προσφέρεται σε απόδοση 1.50 στις εταιρειες στοιχηματων.
Στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, επικράτησε με 2-0 του Ισημερινού, σκορ που προσφέρεται σε απόδοση 6.00 για να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.
Η παρέα του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προσφέρεται στο 2.20 για να βρει δίχτυα, έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με το ενδεχόμενο να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 7.50.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ξεκίνησαν με το... αριστερό τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διοργάνωσης της Αμερικής, μένοντας στο 0-0 με τη Βολιβία πριν από μερικές ημέρες, όμως το ενδεχόμενο να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη απόψε προσφέρεται σε απόδοση 7.50.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους αντιμετώπισαν τη Βραζιλία σε διεθνές φιλικό στις αρχές του μήνα και ηττήθηκαν με 2-0, σκορ που προσφέρεται στο 34.00 για να εμφανιστεί σήμερα υπέρ τους.

Πέρα από τον κόσμο, αντίπαλος του Μεξικού θα είναι και η προϊστορία, καθώς έχει να επιδείξει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ανεξαρτήτως έδρας τελευταία κόντρα στη Χιλή, με το ενδεχόμενο πάντως να κερδίσει με 1-0 απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 15.00.
Ποιος θα χαμογελάσει στο τέλος;