Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ντρίσα Ντιακιτέ: ‘ Είναι όμορφη η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό.



Ξεχωρίζει με τη μέχρι τώρα πορεία του στον Πειραιά ο Ντρίσα Ντιακιτέ και εκπλήσσει  με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα, δικαιώνοντας όλους όσους τον επέλεξαν για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κερδίζει το στοιχημα του Ντιακιτέ, βάζοντας έναν ακόμα παίκτη στο οπλοστάσιο του ιδιαιτέρα χρήσιμο σε πάνω από μία αγωνιστική θέση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, δικαιολογώντας το τεράστιο ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι άνθρωποι των "ερυθρόλευκων" για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο 27χρονος Ντιακιτέ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα, σε ένα ματς όπου η αρμάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε με 2-0 και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.


Ο ίδιος, έβγαλε πολύ καλή σέντρα με προορισμό το κεφάλι του Κώστα Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να επιτυγχάνει το γκολ και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ και καθόλη την διάρκεια του ματς η παρουσία του ήταν θετική και βοήθησε η ομάδα του να πάρει μία εύκολη νίκη.
"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι για να παίζω περισσότερο. Είναι όμορφη η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι πολύ καλά.

Ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό και δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα, αφού αυτό που ήθελα είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να ανεβάσω πιο ψηλά την καριέρα μου", δήλωσε ο Ντιακιτε από το Μάλι.
Παράλληλα ο Ντιακιτέ αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάλκε για το Champions League όπου θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ολυμπιακού στην διοργάνωση, αλλά και την παρουσία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο νέο έτος.

"Είναι σημαντικό ματς και θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε στη Γερμανία, αλλά θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής", ανέφερε ο Ντιακιτέ.
Ο Ντιακίτε μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση του αμυντικού χαφ όσο και σε αυτή του δεξιού μπακ όπου φαίνεται να τον προτιμά ο τεχνικός Ζαρντιμ του Ολυμπιακού.