Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Bundesliga:ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΑΪΝΤΣ

Preview Bundesliga: Η Βέρντερ θέλει περισσότερο τη νίκη.ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Αιφνιδιάστηκε στην εκτός έδρα αναμέτρηση με τη Γκρόιτερ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 44΄με τον Πέντερσεν, αλλά παρά τις χαμένες ευκαιρίες δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Φιρτ. Δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αρκετά τα αμυντικά προβλήματα (μόνο σε 2 ματς δε δέχτηκε γκολ), που την κρατούν χαμηλά, στην 11η θέση, με 3 μόνο νίκες. Εκτός οι τερματοφύλακες Στρέμπινγκερ, Βάντερ, οι αμυντικοί Φριτζ (7 συμμ.), Αφολτέ, Ρόκερ, οι μέσοι Αϊσιτσέκ, Γιλντιρίμ και ο επιθετικός Βουρτς.



ΜΑΪΝΤΣ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Μάιντς, πέτυχε ακόμα μία νίκη επικρατώντας εύκολα της Χόφενχαϊμ με 3-0 εντός έδρας, με πρωταγωνιστή των Ζαλάι που σημείωσε χατ-τρικ (21’, 46’, 64’). Ανέβηκε έτσι στην 6η θέση με 14 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη για 4 αγωνιστικές. Την Τετάρτη σημείωσε ακόμη μια εντός έδρας νίκη, με καλή εμφάνιση, επικρατώντας της Άουε για το κύπελλο με 2-0. Μετράει 5 στα 6 no goal, κρατώντας το μηδέν στην ‘άμυνα στα 4 από τα 5 τελευταία. Έχει κερδίσει και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στη Βρέμη. Εκτός οι αμυντικοί Μπουνγκέρτ (7 συμμ.), Σιλκ, οι μέσοι Πολάνσκι (5 συμμ.), Μίλερ (7 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Τσούπο-Μοτίνγκ (5 συμμ.), Κλάσνιτς (1 συμμ.).



ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Η Βέρντερ ίσως θέλει περισσότερο τη νίκη, αλλά η Μάιντς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζοντας οργανωμένα και πολύ καλά στην άμυνα. Δύσκολη αναμέτρηση, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.