Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

"Αν πέσει η ΑΕΚ, σταματάω το ποδόσφαιρο"

Ακόμα και το ποδόσφαιρο φαίνεται έτοιμος να σταματήσει ο Παυλής αν υποβιβαστεί η ΑΕΚ.
Ο άσος της Ένωσης γνωρίζει πως το έργο των "κιτρινόμαυρων" για την παραμονή είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

"Δεν θέλω να μπαίνω καν στη διαδικασία πως η ΑΕΚ θα μαζεύει πόντο με πόντο για να σωθεί. Δεν είναι για να σωθεί απλά. Αν πέσει η ΑΕΚ σταματάω το ποδόσφαιρο.

Ευελπιστώ ότι με την προσθήκη των νέων παιδιών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, θα καταλάβουν όλοι πως δεν είναι επιτρεπτό το ενδεχόμενο υποβιβασμού γι' αυτή την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε και σε όλα αυτά που έχουν φέρει την ΑΕΚ σε δυσχερή βαθμολογική θέση.

"Είναι πολλά τα ζητήματα που έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες. Η διαιτησία για παράδειγμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σίγουρα έξι βαθμούς παραπάνω κατά τη γνώμη μου.

Υπάρχει και κακή ψυχολογία, το βάρος των οικονομικών προβλημάτων με όλους τους παίκτες να είναι απλήρωτοι", πρόσθεσε.

Τέλος, ο Παυλής στάθηκε και στην ανάγκη της ΑΕΚ να αποκτήσει ένα καθαρόαιμο φορ.
"Είμαστε τρία - τέσσερα παιδιά στην επίθεση και δεν έχουμε δώσει λύση στο γκολ. Φαίνεται από τους αριθμούς του καθένα από μας. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ πάντως, πρέπει να πω ότι για να σκοράρεις πρέπει να πάρεις και την κατάλληλη πάσα.

Εάν ήμουν ο Μέσι ή ο Μαραντόνα, θα έπαιρνα την μπάλα, θα περνούσα δέκα παίκτες και θα έβαζα γκολ. Πέρα από το ότι οι επιθετικοί δεν βάζουν γκολ, πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε και άλλες δουλειές. Να δείχνουμε τουλάχιστον μαχητικότητα, να βλέπει ο κόσμος ότι τα έχεις δώσει όλα για τη φανέλα", κατέληξε.