Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Premier League: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ


ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Με κατάφορη αδικία από τη διαιτησία, ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 0-2 εκτός έδρας και τα δύο γκολ με πέναλτι. Θεατρινισμός και ανύπαρκτο πέναλτι στο 26’, τραβηγμένο το δεύτερο, με τον διαιτητή να μη δίνει δευτερόλεπτα πριν επιθετικό φάουλ (64΄). Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Γ.Μ., αλλά δε πτοείται αφού παραμένει κοντά στο κυνήγι της εξόδου στη Ευρώπη, ισοβαθμώντας με Έβερτον (4η) και Τόττεναμ (5η) στους 26. Πολύ δυνατή στην έδρα της, μετράει 6 νίκες σε 8 αγώνες, έχοντας χάσει μόνο από Σίτι και Στόουκ. Αήττητη στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ (2-3-0). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Φόστερ (10 συμμ.), ο αμυντικός Ρίτζγουελ (13 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Γιάκομπ (14 συμμ.).



ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στην έδρα της, αυτή τη φορά κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά η Γ.Χ. δεν ήταν το ίδιο καλή όπως με την Τσέλσι και γνώρισε την ήττα με 2-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, αλλά αντέδρασε και ισοφάρισε με πέναλτι του Νομπλ, ενώ ο Τζέραρντ με αυτογκόλ της χάρισε το 2ο τέρμα. Στην επανάληψη οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 76’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο αμυντικός Κόλινς έγραψε με αυτογκόλ το τελικό σκορ. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του πολύ καλού μέσου Ντιαμέ. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία για τη Γ.Χ., που έπεσε στην 11η θέση. Πέρα από την εμφάνιση με την Τσέλσι δε μπορούμε να πούμε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Μη ξεχνάμε όμως ότι είναι νεοφώτιστη, ενώ έχει πληγεί ιδιαίτερα από πολλές και σημαντικές απουσίες και τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών. Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚάρτνεϊ (11 συμμ./2 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Ντιαμέ (16 συμμ./2 γκ.), Ντιαρά (1 συμμ.), Μπεναγιούν (6 συμμ./1 ασίστ), Κόλισον και οι επιθετικοί Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Άντι Κάρολ (10 συμμ./1 γκ.).


ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Κάτι χρωστάει η τύχη στους γηπεδούχους και μπορούν να φτάσουν στη νίκη κόντρα στα σφυριά, που θα έχουν αρκετές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι. Άσος στο 1.95