Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τσαμπιονς Λίγκ παμε στοιχημα 1ος όμιλος.


Για τον 1ο όμιλο του Τσαμπιονς Λιγκ η Ντιναμο Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Παρι Σεν Ζερμεν για την τρίτη αγωνιστική σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την συνέχεια, η γηπεδούχος βρίσκεται στην τελευταία θέση με 0 βαθμούς έχοντας υποστεί δύο ήττες από Πόρτο και Ντιναμο Κιέβου με το ίδιο σκορ. Η Παρι έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πόρτο, έτσι σήμερα δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες, οπότε το διπλό έχει σημαντική τύχη σήμερα, η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης

Διπλό για το πάμε στοίχημα για την Παρι Σεν Ζερμεν.


Στο ίδιο όμιλο η Πόρτο φιλοξενεί την Ντιναμο Κιέβου, με δύο νίκες και 6 βαθμούς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου ενώ η Ντιναμο Κιέβου με μία νίκη βρίσκεται στην Τρίτη θέση. Η Πόρτο δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στον όμιλο ενώ είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη η Ντιναμο Κίεβου έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, αν πάρει θετικό αποτέλεσμα θα προβάδισμα για την Τρίτη θέση αλλά και πιθανότητες για την Δεύτερη, ο Ολεγκ Μπλάχιν είχε υπερτασική κρίση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η Πόρτο έχει δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και πιο αξιόπιστη και λογικά μέσα στον Ντραγκάο έχει το προβάδισμα.

Νίκη για την Πόρτο με πιθανό σκορ 2-0.

Ειδικά στοιχήματα
Καλή επιλογή είναι any time σκόρερ ο Ιμπραϊμοβιτς για την Παρι Σεν Ζερμεν.

Από την Πόρτο πιθανός σκόρερ είναι ο επιθετικός Μαρτίνες που έχει πετύχει 6 γκολ σε 9 ματς.

Επίσης, στο Πόρτο-Ντιναμο Κιέβου τύχη έχει και το no-goal αφούς δύσκολα θα δεχτεί γκολ η Πόρτο, αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο Ντραγκάο δεν έχει δεχτεί τέρμα.

Η τελευταία φόρα που κέρδισε εκτός έδρας η Ντιναμό Κιέβού ήταν στις 21-10-2008 όπου κέρδισε την Πόρτο.