Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο Τζιοβανι Ντος Σαντος ήθελε Σεβίλλη.



Ο Μεξικάνος διεθνής ήθελε να υπογράψει στην Σεβίλλη, αλλά τελικά κατέληξε στην Μαγιόρκα.

Στην παραμονή του παιχνιδιού ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μαγιόρκα ο Ντος Σαντος αποκάλυψε ότι ήθελε να αγωνιστεί στην Σεβίλλη, όπως δήλωσε στον Ισπανικό τύπο αλλά δεν ήρθε ποτέ προσφορά που επιθυμούσε.

"Περίμενα Σεβίλλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στο τέλος, τίποτα. Ποτέ δεν ήταν πολύ σαφής μαζί μου, " Δήλωσε ο Ντος Σαντος στον Ισπανικό Τύπο πριν από την επίσκεψη της Μαγιόρκα στη Σεβίλλη το βράδυ της Δευτέρας.

»[Είπαν] μην ανησυχείτε, θα το κανονίσουμε. Περίμενα μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Υπήρξαν προσφορές από άλλους συλλόγους, αλλά αποφάσισα να περιμένω την  Σεβίλλη. Στο τέλος, κατέληξα σε αδιέξοδο. "

Ο Μεξικανός τελικά κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Μαγιόρκα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου από την Τότεναμ που αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν.

Λόγω ενός τραυματισμού κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων με το Μεξικό, δεν έχει ακόμα κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται στην όγδοη θέση της Ισπανική La Liga. Κατά ειρωνικό τρόπο, η πρώτη δράση του Ντος Σαντος θα μπορούσε να έρθει τη Δευτέρα στη Σεβίλλη.

"Νομίζω ότι η Σεβίλλη δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να στοιχηματίσει πάνω μου, και για αυτό το λόγο τώρα είμαι στη Μαγιόρκα», δήλωσε ο Μεξικάνος επιθετικός.