Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Serie A: Γιουβέντους - Μπολόνια

Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στη Serie A η Γιουβέντους και υποδέχεται την Μπολόνια για τη 10η αγωνιστική, επιδιώκοντας ακόμη μία νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεσπόζουν στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας ένα εκπληκτικό σερί από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία.
Η μοναδική φορά που απέτυχαν να κερδίσουν ήταν στην έδρα της Φιορεντίνα, σ’ ένα ματς όπου οι "βιόλα" ήταν καλύτεροι και αδικούνται από το τελικό 0-0.


Από εκεί και πέρα, οι "μπιανκονέρι" έχουν επικρατήσει -κατά σειρά- της Ρόμα (4-1), της Σιένα (2-1), της Νάπολι (2-0) και της Κατάνια (1-0), με τον αγώνα κόντρα στους "παρτενοπέι" να κάνει τη διαφορά και να τους φέρνει στο συν τρία από αυτούς.

Under (56%) και over (44%) σε σχετική ισορροπία για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, με τα… πρώτα, πάντως, να έχουν εμφανιστεί μία φορά περισσότερη.


Η Μπολόνια, από την άλλη πλευρά, δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα εφέτος, φιγουράροντας στη 17η θέση και ισοβαθμώντας στους επτά πόντους με το Παλέρμο που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και είναι φανερό πως αν συνεχίσουν έτσι θα μπουν σε σοβαρές "περιπέτειες".
Θα αγωνιστούν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς στο "Γιουβέντους Αρένα" και τις απουσίες των τιμωρημένων Πορτανόβα, Ντιαμάντι και των τραυματιών Νατάλι, Πέρεζ, Χιμένεθ και Ακουαφρέσκα.

Έχουν το ίδιο ποσοστό σε under (56%) και over (44%) με την αποψινή τους αντίπαλο, ενώ η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει προς το μέρος της "Μεγάλης Κυρίας", η οποία μετρά δέκα νίκες, με τέσσερα παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα και σ’ ένα να έχει ηττηθεί.