Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μάχη Europa League

Τέλος στο αρνητικό σερί θέλουν να βάλουν Σεβίλλη και Μαγιόρκα, που συγκρούονται στην 8η αγωνιστική της Primera Division.
Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Θέλτα, την τελευταία αγωνιστική η Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Είχαν προηγηθεί για τους Σεβιγιάνους το εντός έδρας 2-3 από την Μπαρτσελόνα, καθώς και το τρίποντο στην έδρα της Λα Κορούνια με 2-0.


Έτσι, οι γηπεδούχοι έχουν πέσει κάτω από την πρώτη πεντάδα της γενικής κατάταξης με έντεκα βαθμούς, "συγκατοικώντας" με τη σημερινή τους αντίπαλο.

Εντός έδρας, άλλωστε, η παρέα του Περότι μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις.


Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται και η Μαγιόρκα, η οποία υπέστη ήττα σοκ την τελευταία αγωνιστική από τη Γρανάδα με 1-2.

Είχαν προηγηθεί για τους φιλοξενούμενους η εκτός έδρας ήττα από τη Χετάφε με 1-0 καθώς και το εντός έδρας τρίποντο με τη Βαλένθια (2-0).

Πέρσι, στην επίσκεψή της στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" η Μαγιόρκα έφυγε ηττημένη με σκορ 3-1, ενώ στις εννιά τελευταίες επισκέψεις της στην πόλη της Σεβίλλης μετράει συνολικά τρία τρίποντα και δύο ισοπαλίες.