Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Premier League: ΣΤΟΟΥΚ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 28-23-35
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-1

ΣΤΟΟΥΚ: Το πάλεψε στο Ολντ Τράφορντ την προηγούμενη εβδομάδα, προηγήθηκε στο 11’ με το αυτογκόλ του Ρούνεϊ, αλλά πλήρωσε το ότι αγωνίστηκε πιο ανοιχτά και δέχθηκε 2 τέρματα στο πρώτο μέρος. Παρόμοια η εικόνα στην επανάληψη με τον Κάιτλι να μειώνει σε 2-3 στο 58’, αλλά 7 λεπτά αργότερα δέχτηκε και 4ο γκολ. Αυτή ήταν η πιο βαριά της ήττα τα τελευταία 2 χρόνια, αφού εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες φάσεις. Αυτό φαίνεται και από τα 6 under σε 8 αγωνιστικές. Δε χάνει εύκολα (2 ήττες) αλλά δεν κερδίζει κιόλας (1 νίκη), με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Μοναδική απουσία αυτή του βασικού μέσου Γουίλαν (7 συμμ./1 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Βρέθηκε να χάνει στο 3’ στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νιούκαστλ, αλλά ευνοήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε από το 25’. Είχε μπάλα, χωρίς να γίνει πολύ απειλητική και τη λύτρωση την έδωσε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων που πέτυχε αυτογκόλ στο 85’. Με τον πόντο που πήρε ισοβάθμησε στη 12η θέση με τη σημερινή της αντίπαλο στους 8 βαθμούς, αλλά έχει αγώνα λιγότερο. Επίσης μοιράζονται και τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5). Μπορεί να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (8), αλλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση επιθετικά, έχοντας τη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα (6). Μόνο ο Φλέτσερ σκοράρει (τα 5 από τα 6), ενώ οι Σαχά και Κάμπελ είναι ανύπαρκτοι. Παρόλα αυτά μετράει 4 στα 6 τελευταία γκολ-γκολ. Μόνο ο αμυντικός Μπραμπλ (3 συμμ.), θα απουσιάσει σήμερα.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μακρά οι πιο σφιχτές ομάδες στην κατηγορία, με τα παιχνίδια τους να έχουν τις περισσότερες φορές λίγα γκολ. Η εικόνα τους φέτος, λογικά, θα επιβεβαιώσει την παράδοση. Under